Grenergy signa amb Santander un préstec verd de 157 milions de dòlars

La companyia planeja destinar els recursos a continuar impulsant-ne el creixement

Bolsamanía
Bolsamania | 13 nov, 2023 11:05
ep archivo   sede de grenergy
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha subscrit amb Banc Santander un préstec verd per import de 157 milions de dòlars. El crèdit està assegurat amb la cobertura d'una pòlissa verda d'inversió de Cesce per compte de l'Estat, destinades a projectes que contribueixen a la lluita contra el canvi climàtic.

Grenergy Renovables
35,000
  • 1,16%0,40
  • Max: 35,45
  • Min: 34,40
  • Volume: -
  • MM 200 : 30,56
17:35 19/09/24

El finançament també compta amb una cobertura swap que, a més de cobrir el subjacent verd, vincula el tipus d'interès al compliment d'uns objectius en matèria d'ESG.

Aquesta estructura de cobertura híbrida combina l'ús dels fons per a projectes considerats verds (Green Use of Proceeds), amb el compliment d'objectius establerts per a indicadors concrets, seguint el format 'vinculat a la sostenibilitat' (Sustainability Linked).

Els plans de la companyia passen per destinar els recursos a continuar impulsant el seu creixement, molt vinculat a l'emmagatzematge energètic, i que presentarà al seu primer Capital Markets Day, el proper 21 de novembre.

“És una satisfacció per a Grenergy poder tancar un finançament verd pioner al mercat a uns costos tan competitius. Aquests fons jugaran un paper clau en els plans de creixement de la companyia, que té una forta aposta pel mercat de les bateries”, ha declarat David Ruiz de Andrés, CEO de Grenergy.

contador