Grenergy cau amb força després de col·locar un 12,96% del seu capital a 29 euros per acció

El preu representa un descompte de gairebé el 13% enfront del tancament del dimecres

Bolsamanía
Europa Press | 18 mar, 2021 10:23
ep archivo   david ruiz de andres fundador y consejero delegado de grenergy en la bolsa de madrid
GRENERGY - Archivo

Grenergy Renovables ha col·locat el 12,96% de la seva capital entre inversors qualificats, principalment internacionals, per un import de 105 milions d'euros, segons ha informat aquest dijous la companyia, que completa així amb èxit la seva ampliació de capital accelerada per a consolidar el seu pla de creixement. La companyia cau amb força (-11%) ja que la col·locació s'ha fet amb un descompte de gairebé el 13%.

Grenergy Renovables
35,900
  • 4,21%1,45
  • Max: 36,50
  • Min: 34,30
  • Volume: -
  • MM 200 : 31,10
17:35 18/10/24

El conseller delegat i màxim accionista de Grenergy, David Ruiz d'Andrés, ha participat en l'operació subscrivint gairebé un 5% de les noves accions.

Aquest procés de col·locació accelerada ha implicat la posada en circulació 3.620.690 noves accions de Grenergy, representatives del 12,96% del capital social, per un valor final de 29 euros per acció. Aquest preu representa un descompte del 12,91% sobre el preu de cotització de tancament de l'acció de Grenergy del dimecres (33,30 euros).

La signatura dirigida per David Ruiz d'Andrés ha explicat que la principal finalitat d'aquesta ampliació de capital és finançar de manera òptima el desenvolupament i construcció dels projectes que té actualment en cartera ('*pipeline'), amb l'objectiu de connectar-los a la xarxa elèctrica en el curt i mitjà termini.

Així mateix, l'ampliació també es destinarà a l'extensió del 'pipeline' de projectes en desenvolupament, així com a reforçar l'estructura organitzativa i l'equip humà per a dur a terme, i potencialment accelerar, el pla de negoci de la companyia.

"Aquesta operació ens permet accelerar el nostre creixement, garantint els fons propis necessaris per a complir amb tots els objectius del nostre pla de negoci", ha destacat Ruiz d'Andrés.

Barclays ha exercit com a coordinador global de l'emissió, mentre que les entitats JB Capital Markets, Oddo i RBC han actuat com 'co-global coordinators' i 'joint bookrunners'. Natixis, per part seva, ha estat l'assessor en matèria de ESG de la companyia durant l'operació.

contador