Garamendi, reelegit president de la CEOE per quatre anys més amb el 86% de vots

Aquest serà el segon mandat per a Antonio Garamendi després d'haver estat ja elegit el 2018

Irene Hernández
Bolsamania | 23 nov, 2022 15:15
ep el presidente de la ceoe antonio garamendi interviene en el foro economico las empresas ante los 20221014114804
Iñaki Berasaluce - Europa Press

Antonio Garamendi ha estat reelegit president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) per a un nou mandat de quatre anys més amb el 86% dels vots. Aquest serà el segon mandat per a Garamendi després d'haver estat ja elegit el 2018.

A l'Assemblea Electoral de la Confederació celebrada aquest dimecres s'ha emès un total de 643 vots, 534 dels quals van ser a favor d'Antonio Garamendi i 87 a Virginia Guinda. D'aquesta manera, l'actual president de la CEOE ha obtingut el 86% dels vots registrats, enfront del 14% obtingut per la candidata aspirant, la vicepresidenta de Foment del Treball.

A més, 14 han estat en blanc i s'han registrat 8 vots nuls. L'organització afegeix que, als propers dies, es convocarà la Junta Directiva de la Confederació Empresarial per procedir a la designació dels vicepresidents, així com dels vocals del Comitè Executiu.

Va ser al setembre quan Garamendi confirmava que es presentaria a la reelecció "per continuar representant els interessos de les empreses espanyoles". Ara, després de conèixer-se el resultat, ha volgut donar les “gràcies per la confiança que m'heu donat per dirigir, per ser el vostre representant”.

"Això va de baix a dalt, de les grans, de les mitjanes, de les petites i dels autònoms". "En aquests moments ens preocupen diverses coses: seguretat jurídica, estabilitat regulatòria i qualitat de la norma. Estem veient lleis i impostos a la carta", ha afegit.

contador