Fridman fa neteja a DIA i acomiada tres directius

La companyia ha anunciat la sortida de Diego Cavestany, Juan Cubillo i Miguel Bello

Marta Gracia
Bolsamania | 23 oct, 2018 14:06
fridman dia supermercado portada

DIA continua amb la seva reestructuració. La cadena de supermercats ha anunciat nous moviments en la seva directiva amb la sortida de tres nous membres. Segons publica ABC, s'ha fet efectiva la sortida del fins ara director executiu de Nous Negocis DIA Espanya, Diego Cavestany i el director executiu de compres del Grup Dia, Juan Cubillo, ambdós membres del Comitè de Direcció.

Dia
0,013
  • -1,56%0,00
  • Max: 0,01
  • Min: 0,01
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,01
17:35 04/10/24

A més, segons publica ABC, es preveuen més novetats en el futur. També surt de la companyia Miguel Bello, director d'Operacions del Grup.

Aquests canvis es produeixen per la desfeta borsària que està registrant la companyia, així com per l’advertència de beneficis que van anunciar el dilluns 15 d'octubre. DIA, que avui cotitza amb pujades de l’11%, va tocar ahir nous mínims històrics als 0,66 euros després de caure un 24,5%.

Els inversors van castigar el valor després d'explicar la reformulació dels seus comptes de 2017. La cadena de supermercats va concloure que el seu forat és de 56 milions d'euros. A més, va rebaixar el seu benefici net corresponent a l'exercici 2017 de 110 milions a 90 milions d'euros després d'un ajust de 20 milions d'euros, corresponent, en la seva major part, a sobreestimacions realitzades al tancament d'aquest període en els descomptes comercials a percebre de proveïdors.

D'altra banda, Jefferies ha registrat la retallada més dràstica en DIA i li ha atorgat el preu objectiu més baix del mercat: 0,70 euros. A més, també és el preu objectiu més baix de les empreses de l'IBEX. La valoració està per sota dels 0,8 euros que va fixar la setmana passada HSBC.

contador