Fluidra adquireix el 90% de la companyia italiana Laghetto de piscines de disseny

Amb aquesta operació, Fluidra incorpora al seu portafoli la reconeguda gamma de piscines elevades Laghetto

  • La companyia, l'activitat de la qual es concentra a Itàlia i França, factura uns 7 milions d'euros
  • Les accions de Fluidra pugen més d'un 1%
Bolsamanía
Bolsamania | 10 jul, 2017 13:33 - Actualitzat: 13:33
ep modelpiscinala marca laghetto
FLUIDRA

Fluidra ha adquirit el 90% de la companyia italiana Laghetto dedicat al sector de les piscines. Amb aquesta adquisició de la propietat del fabricant llombard, Fluidra incorpora una reconeguda gamma de piscines elevades de disseny. Laghetto, la plantilla de la qual s'integra en el Grup Fluidra, factura 7 milions d'euros concentrant la seva activitat a Itàlia i França.

Fluidra
23,380
  • 2,36%0,54
  • Max: 23,44
  • Min: 22,88
  • Volume: -
  • MM 200 : 20,83
17:35 04/10/24

Fluidra, grup multinacional que cotitza a la Borsa espanyola dedicat al sector de Piscines & Wellness, ha adquirit Piscina Laghetto, fabricant internacionalment conegut per les seves piscines elevades de disseny i d'alta gamma, la seu de la qual es troba a Cremona, a la regió italiana de la Llombarda.

L'operació s'ha concretat amb la compra del 90% de les accions de la companyia italiana com a colofó ​​d'una trajectòria prèvia de col·laboració que es va iniciar fa un any a partir de l'acord de cobranding que vinculava Laghetto i AstralPool de Fluidra, i que se centrava bàsicament en el subministrament de filtres i bombes.

Amb aquesta operació, Fluidra incorpora al seu portafoli la reconeguda gamma de piscines elevades Laghetto, marca que evoca un llac alpí i que s'ha llaurat un reconeixement com a referent en el disseny d'alt standing, elecció que és especialment indicada per àtics, salons amplis així com terrasses i jardins.

La companyia, l'activitat de la qual es concentra a Itàlia i França, factura uns 7 milions d'euros. Fluidra s'incorpora al Grup la trentena d'empleats de la companyia italiana que compta amb una trajectòria de més de 40 anys.

Les accions de Fluidra, que cotitzen al Mercat Continu, pugen més d'un 1% fins a superar els 6,7 euros.

contador