Ferrovial llança una app que facilita la mobilitat urbana en transport públic

Ajuda a triar el mitjà de transport més convenient segons el trajecte

Bolsamanía
Bolsamania | 01 oct, 2018 15:30
cbferrovial short1

Ferrovial ha llançat una aplicació per facilitar l'accés als ciutadans als principals serveis de mobilitat urbana. L'eina, sota el nom de Wondo, permet a l'usuari triar el transport més còmode, eficient i sostenible després de seleccionar l'origen, destinació, horari i el nombre d'usuaris. Estarà disponible a partir del 3 d'octubre.

Ferrovial
28,920
  • 0,28%0,08
  • Max: 29,04
  • Min: 28,71
  • Volume: -
  • MM 200 : 26,23
17:35 15/06/23

Segons ha informat Ferrovial en un comunicat, actualment Wondo ha tancat acords de col·laboració amb serveis de taxi, carsharing, motosharing i companyies d'autobusos de transport discrecional de la Comunitat de Madrid. A més, també manté contactes amb altres empreses de transport urbà amb l'objectiu d'incrementar la flexibilitat de l'oferta, ampliar els seus serveis i proveïdors durant els propers mesos.

És a dir, que durant aquesta primera fase, tot i informar i oferir trajectes sobre tots els transports públics disponibles a la regió, l'aplicació només permet contractar un viatge i pagar-ho si es tracta de serveis de taxi, 'carsharing', 'motosharing' i autobusos discrecionals.

Wondo indicarà informació del trajecte i permetrà la seva contractació i pagament unificat

Quant a la resta de transports, com poden ser els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), el metro, els Rodalies i els autobusos, la companyia indica que té "avançats contactes" de cara als pròxims mesos.

Disponible tant per a iPhone com per a Android, els usuaris podran seleccionar el trajecte que volen realitzar, introduint l'origen de la ruta i l'hora desitjada. Wondo indicarà informació del trajecte i permetrà la seva contractació i pagament unificat.

La iniciativa s'emmarca en l'estratègia d'impuls a la innovació i el transport sostenible que actualment desenvolupa la companyia que presideix Rafael del Pino, que té ja en marxa un servei de 'carsharing' a Madrid.

contador