Ferrovial cau tot i anunciar als EUA 1.700 milions en dividends fins al 2026

La companyia ha celebrat aquest dijous el seu 'Capital Markets Day'

Aitor Pereira
Bolsamania | 01 feb, 2024 18:39
ep exterior del auditorio once antes de que comience la segunda convocatoria de la junta general
Alberto Ortega - Europa Press

Ferrovial ha celebrat aquest dijous a Nova York el seu 'Capital Markets Day', en què la companyia ha anunciat el repartiment de 1.700 milions d'euros en dividends al llarg dels dos anys vinents. Tot i això, les seves accions s'han deixat un 3,16% en borsa.

Ferrovial SE
38,240
  • -0,21%-0,08
  • Max: 38,66
  • Min: 38,22
  • Volume: -
  • MM 200 : -
17:35 19/09/24

A més, Ferrovial ha detallat que espera comptar amb "una font saludable de projectes" a curt termini. En aquest sentit, la companyia ha destacat el potencial de la base d'actius, que, assegura, li proporciona "coneixement" i un "avantatge competitiu" per aprofitar al màxim les possibilitats dels projectes futurs. A més, considera que el seu portafoli actual "està preparat per continuar creant valor per als accionistes".

La companyia espera mantenir una línia ascendent en els seus ingressos, que vol basar-se en el "focus en àrees amb fort creixement econòmic" i l'"exposició al creixement demogràfic de les grans àrees metropolitanes a Amèrica del nord", entre altres aspectes.

A la seva divisió d'aeroports, Ferrovial assegura que "l'estratègia de creixement se centra en Amèrica del Nord i aeroports europeus" on la companyia es pot beneficiar de les seves "capacitats". A més, segueix “buscant oportunitats bilaterals” on té “una posició privilegiada”.

El 'Capital Markets Day' de Ferrovial ha tingut lloc a Nova York, com a carta de presentació de la companyia als Estats Units de cara al seu imminent debut al Nasdaq. L'empresa ja ha comunicat a la Comissió del Mercat de Valors (SEC) dels Estats Units la intenció de cotitzar a la borsa d'aquest país amb un preu de sortida similar al de la cotització a Espanya o als Països Baixos.

contador