Elon Musk anuncia la cancel·lació del Model S Plaid Plus de Tesla

Segons ha comunicat aquest cap de setmana mitjançant un missatge a Twitter

Bolsamanía
Bolsamania | 07 jun, 2021 10:54
ep archivo   nuevo tesla model s
TESLA - Archivo

TESLA MTRS

239,020

16:41 20/09/24
-2,01%
-4,91

Tesla ha cancel·lat la variant més cara del seu automòbil insígnia, el Model S Plaid Plus, segons un tuit del seu conseller delegat, Elon Musk, d'aquest diumenge.

Tesla i Musk havien promès als fans que la versió Plaid Plus amb tres motors del seu nou Model S donaria als conductors 1.100 cavalls de potència, 520 milles d'abast amb una bateria completament carregada, i l'acceleració de 0 a 60 mph en menys de dos segons.

Aquest diumenge, Musk va escriure a Twitter, on compta amb més de 50 milions de seguidors: "Plaid+ es cancel·la. No cal, ja que Plaid és molt bo". I va afegir: "De 0 a 100 km/h en menys de 2 segons. El cotxe de producció més ràpid mai fabricat de qualsevol tipus. Cal sentir-ho per creure-ho".

Al març, Tesla va pujar el preu del Model S Plaid Plus en 10.000 dòlars, situant-lo en uns 150.000 dòlars. L'opció de demanar la variant del Model S Plaid Plus es va eliminar de la pàgina web de Tesla al voltant de l'última setmana de maig.

Musk havia planejat una 'cerimònia de lliurament' a la fàbrica de Tesla a Fremont, Califòrnia, per al Model S Plaid el 3 de juny. En acostar-se la data, ho va endarrerir fins al 10 de juny dient que el vehicle encara necessitava "una setmana més d'ajustos".

A l'igual que altres fabricants d'automòbils nord-americans, Tesla ha estat lidiant amb problemes en la cadena de subministrament, especialment amb l'escassetat de xips informàtics.

Recentment, l'empresa ha eliminat els sensors de radar i el suport lumbar dels seients davanters del passatger al seu sedan Model 3 i al crossover Model I, de menor preu, per als clients d'Amèrica del Nord.

contador