Elon Musk acomiada els principals directius de Twitter després de tancar la compra

El fundador de Tesla ha pagat 44.000 milions de dòlars per la xarxa social

Bolsamanía
Bolsamania | 28 oct, 2022 11:57
ep archivo   el magnate elon musk
JAMES DUNCAN DAVIDSON - Archivo

Elon Musk ha acomiadat els principals directius de Twitter després de tancar la compra de la xarxa social per 44.000 milions de dòlars.

Segons informen diversos mitjans nord-americans, el conseller delegat de Twitter, Parag Agrawal, el director financer, Ned Segal, i la cap de política legal, confiança i seguretat, Vijaya Gadde, han estat acomiadats.

A partir d'ara, l'atenció se centra en si Musk permetrà la tornada de Donald Trump a la plataforma, després que l'expresident nord-americà fos expulsat per mentir sobre la derrota electoral i promoure l'assalt al Capitoli a través de les xarxes.

Tot això després que Musk prometés als treballadors que no planeja acomiadar el 75% dels treballadors de Twitter, tal com s'havia filtrat prèviament. Tot i això, el mercat preveu un ajust de plantilla amb l'arribada de Musk, encara que el rumb estratègic de la companyia encara és una incògnita.

Tot i que Musk considera que ha pagat "de més" per adquirir la companyia, al mateix temps ha assenyalat que té un potencial a llarg termini més gran que el seu valor actual. Compta amb "un potencial increïble", va assenyalar durant la conferència de resultats de Tesla.

contador