El Nadal d'Amazon: les vendes de dispositius es dupliquen

La venda de tauletes i d'eReaders s'han duplicat en comparació del mateix període de l'any anterior

Bolsamanía
Bolsamania | 28 des, 2015 11:00 - Actualitzat: 12:34
amazon tienda

Crisi? Almenys no per a Amazon. Les vendes de dispositius Amazon, com ara tauletes o eReaders, s'han duplicat en comparació del mateix període de l'any anterior durant la campanya nadalenca, segons ha informat la pròpia companyia en un comunicat.

Segons Amazon, només durant la tercera setmana de desembre el seu servei Premium va registrar més de 3 milions de clients nous. De fet, la companyia ha destacat que durant aquest Nadal s'han enviat un total de 200 milions d'articles mitjançant aquest servei, destaca l'agència Europa Press.


Així mateix, Amazon ha assenyalat que el 'Black Friday' va ser el dia de més vendes de la història de la plataforma amb més de 560.000 unitats venudes. D'altra banda, la companyia ha afirmat que el dia que es van demanar més articles embolicats per a regal va ser el passat 15 de desembre.


Cal destacar que durant el Black Friday, tots els productes van registrar una rebaixa d'entre un 20% i un 48%, encara que a més es van realitzar ofertes ‘flaix’, és a dir, productes encara més barats durant unes hores.

Entre els cinc productes més venuts destaquen el nou 'Kindle Paperwhite', la targeta de memòria 'Samsung 32GB', la 'Tauleta Fire Wi-Fi 8 GB', l’'Smartband Xiaomi Mi Band' i el disc dur extern 'Toshiba 1 TB'.

El fundador i conseller delegat d’Amazon, Jeff Bezos, ha afirmat que la companyia va enviar més de 200 milions d'articles gratis a través del servei Premium. A més, ha assenyalat que els membres d'aquest servei van duplicar les hores de visualització de Vídeo Premium en comparació de l'any passat en la sèrie original d’Amazon 'The man in the high castle'.

contador