El gegant emiratià E& inverteix 400 milions en un 'spin-out' de Careem (Uber)

Careem Technologies se centrarà en el creixement de la 'super app' de l'empresa

Bolsamanía
Bolsamania | 10 abr, 2023 12:06
careemcb1

Careem, el servei de transport propietat d'Uber, ha anunciat aquest dilluns una escissió ('spin-out') amb un suport important d'una nova font, així com de la seva empresa matriu.

El gegant emiratià de les telecomunicacions, E&, ha signat un acord vinculant amb Uber Technologies per adquirir una participació majoritària del 50,03% a l'escissió -que es coneixerà com a Careem Technologies- amb una inversió de 400 milions de dòlars. Cal assenyalar que E& és el principal inversor de Vodafone Group.

Careem Technologies se centrarà en el creixement de la super app de l'empresa, que ofereix dotzenes de serveis més enllà del transport per carretera en una sola aplicació. Alguns d'aquests serveis són el lliurament de queviures Careem Quik en 15 minuts o menys, lliurament de menjar, reserva de proves PCR, pagaments digitals i transferències, lloguer de bicicletes, serveis de bugaderia i neteja i reserva d'entrades per a esdeveniments.

Uber, que va adquirir Careem el 2020, mantindrà una participació a la nova entitat i seguirà posseint totes les operacions de transport amb cotxe de Careem. Els tres cofundadors de Careem també tindran una participació a la superaplicació.

contador