Després de tancar una ronda de finançament de 223 milions d'euros
El cripto broker Bitpanda ha triplicat la seva valoració fins als 3.500 milions d'euros després de tancar una ronda de finançament de 223 milions d'euros. L'operació ha estat liderada per Valar Ventures, del mític inversor en tecnologia Peter Thiel.
Els fons recaptats durant aquesta ronda, que es va signar a principis d'aquest mes i està subjecta a l'autorització de l'Autoritat del Mercat Financer d'Àustria (FMA), s'utilitzaran per reforçar el seu equip i dissenyar una organització que permeti accelerar el seu creixement i expansió internacional, alhora que potenciar la seva plataforma amb la tecnologia més puntera.
A més de Valar Ventures, que ha liderat la ronda i ha apostat per la companyia des de la primera inversió, hi han participat LeadBlock Partners, Jump Capital, Alan Howard i REDO Ventures.
El responsable de l'empresa a Espanya, Alejandro Zala, ha assenyalat durant una trobada amb els mitjans que pretenen ampliar la gamma productes i que tenen l'objectiu de multiplicar per sis els seus usuaris i per set els seus ingressos respecte a l'any passat.
La companyia seguirà amb la seva expansió europea i el creixement en nous mercats, al mateix temps que reforça en aquells on ja està present.
Actualment, Espanya és el quart país en rellevància per Bitpanda en termes de creixement, encara que a nivell d'ingressos encara està lluny dels països on l'empresa té més presència com Àustria, Alemanya i Suïssa.
Aquesta ronda de finançament sèrie C ha tingut lloc quatre mesos després que l'empresa emergent aixequés 142 milions d'euros en una ronda sèrie B, cosa que va augmentar la seva valoració fins als 1.019 milions d'euros i la va convertir en unicorn.
La fintech austríaca ha arribat als tres milions d'usuaris i aquest any ha ampliat els seus serveis en incloure la negociació d'accions fraccionades a partir d'un euro.
Amb seu a Viena (Àustria), Bitpanda compta amb un equip de més de 500 treballadors que pretén augmentar fins als 800 per a finals d'any i centres tecnològics i oficines físiques en vuit de les principals ciutats europees com Viena, Barcelona, Berlín, Cracòvia, Londres, Madrid, Milà i París, tot i que té previst obrir noves oficines al continent.