Deutsche Bank segueix apostant per Coca Cola Europacific Partners

El banc germànic reitera el consell de compra sobre l'embotelladora

Bolsamanía
Bolsamania | 21 mar, 2022 11:17
ep archivo   coca cola
COCA-COLA - Archivo

Els analistes de Deutsche Bank han reiterat el seu consell de compra sobre Coca Cola Europacific Partners (CCEP), l'embotelladora del cèlebre refresc que cotitza a la borsa espanyola.

COCA-COLA EUPAC
72,700
  • 0,41%0,30
  • Max: 72,90
  • Min: 72,70
  • Volume: -
  • MM 200 : 65,56
14:07 20/09/24

Segons els experts del banc germànic, CCEP ofereix una combinació atractiva de diversos factors. En primer lloc, compta amb un creixement de vendes fiable i diversificat impulsat pels mercats desenvolupats.

A més, la companyia anticipa una expansió dels seus marges gràcies a les sinergies derivades de la compra de Coca-Cola Amatil a Austràlia i la reobertura econòmica en curs.

D'altra banda, el negoci està relativament aïllat dels costos més alts de subministrament i de la debilitat macroeconòmica provocada per la guerra a Ucraïna.

La seva previsió és que el benefici per acció (BPA) augmenti un 11% de mitjana durant el període del 2022 al 2024. I destaquen que el valor cotitza amb un 45% de descompte enfornt dels seus competidors europeus, en un moment en què els seus característiques defensives són més valuoses que mai.

"CCEP ha estat el vuitè valor que cobrim amb millor exercici des de principis del 2021, però hi seguim veient un potencial alcista material i, per tant, reiterem la nostra recomanació de compra", conclouen aquests experts.

contador