Credit Suisse traslladarà a Madrid part de la seva plantilla pel Brexit

Espanya ja va aconseguir atraure l'asseguradora Admiral

Bolsamanía
Europa Press | 30 jul, 2018 14:29
credit suisse

Continuen els esforços de les autoritats espanyoles per atraure empreses que volen sortir del Regne Unit pel Brexit. Després d'aconseguir que l'asseguradora Admiral sol·licités autorització al Ministeri d'Economia i Empresa per operar a Espanya a partir de l'1 de gener de 2019, s'ha fet públic que Credit Suisse reubicarà part de la seva plantilla de Londres a Madrid.

El banc suís, com publica aquest dilluns Vozpópuli, relocalitzarà a Madrid uns 50 banquers procedents de la City per reforçar els equips de banca d'inversió i gestió d'actius de Credit Suisse, que dona feina a Espanya a unes 240 persones. L'entitat està mantenint converses amb els reguladors rellevants, així com amb els empleats i altres parts interessades, per trobar una solució que "implicarà múltiples ubicacions, incloent-hi Madrid".

"Credit Suisse està treballant per mantenir l'accés als clients i mercats de la UE aprofitant les nostres actuals infraestructures en cas d'un Brexit dur", ha confirmat a Europa Press un portaveu de Credit Suisse, que aclareix que Londres seguirà sent una part clau de la franquícia del banc fins i tot després de la sortida de la UE.

contador