Credit Suisse puja un 2% després de duplicar el seu benefici trimestral

Va guanyar 647 milions de francs suïssos durant el segon trimestre de l'any

Bolsamanía
Bolsamania | 31 jul, 2018 12:23
credit suisse

Credit Suisse puja un 2% en borsa després d'anunciar que, a més que hagi doblat el seu benefici durant el segon trimestre de l'any respecte al mateix període de l'any anterior.

El banc suís va registrar un benefici net de 647 milions de francs suïssos durant el període enfront dels 303 milions de francs suïssos del mateix trimestre d'un any abans. Durant el semestre, Credit Suisse va guanyar un 49,2% més, fins als 1.341 milions de francs suïssos.

Els ingressos van ascendir fins als 5.600 milions de francs suïssos durant el trimestre i va millorar des dels 5.210 milions durant el mateix període de fa un any.

Els analistes esperaven que el banc reportés un benefici net de 596 milions de francs suïssos i uns ingressos de 5.330 milions de francs suïssos, segons una previsió de consens proporcionada pel propi banc.

El banc ha advertit que les tensions comercials i geopolítiques, així com l'impacte dels canvis en la política monetària "probablement desencadenaran períodes de major incertesa durant la resta de 2018".

"Aquesta incertesa té, amb el temps, el potencial d'afectar negativament la confiança, cosa que al seu torn podria afectar una àmplia gamma de classes d'actius i activitats rellevants per a les nostres activitats més dependents del mercat", ha dit en un comunicat.

contador