Credit Suisse fixa el preu de les accions en l'ampliació de capital en 3,82 francs

Després de la col·locació, s'estima que el Saudi National Bank tindrà el 9,9% del capital del banc

Nieves Amigo
Bolsamania | 31 oct, 2022 10:10
credit suisse 20221027085816

Credit Suisse ha anunciat aquest dilluns més detalls sobre l'ampliació de capital que va comunicar a la setmana passada, en el marc d'una gran reestructuració, i que va provocar que el banc caigués amb força a la borsa.

L'entitat suïssa ha comunicat que els inversors qualificats s'han compromès a adquirir 462 milions d'accions noves, de 0,04 francs suïssos de valor nominal cadascuna, a un preu de compra de 3,82 euros.

S'espera que els ingressos bruts de Credit Suisse procedents de la col·locació d'accions pugin fins als 1.760 milions de francs suïssos.

En relació amb la col·locació d'accions a inversors qualificats, s'espera que s'emetin 307.591.623 accions noves que seran adquirides pel Saudi National Bank (SNB).

Després de col·locar accions, s'estima que el Saudi National Bank tindrà el 9,9% del capital social de Credit Suisse.

Tant l'SNB com els altres inversors qualificats s'han compromès a no vendre les noves accions fins després de la data de liquidació de la posterior oferta de drets i exercir tots els drets que s'assignaran a les accions que s'han compromès a adquirir.

A més, segons els termes previstos de l'oferta, Credit Suisse espera emetre 889.368.458 noves accions amb un valor nominal de 0,04 francs suïssos cadascuna. Als accionistes del banc se'ls assignarà un dret de subscripció preferent per cada acció que tinguin el 25 de novembre (després del tancament de la cotització).

S'espera que set drets de subscripció preferent donin dret al titular -subjecte a certes restriccions en virtut de la legislació local aplicable- a adquirir dues noves accions a un preu d'oferta previst de 2,52 francs suïssos per acció, cosa que donarà lloc a uns ingressos bruts per a Credit Suisse d'aproximadament 2.240 milions de francs suïssos. S'espera que els ingressos bruts de les dues ampliacions de capital pugin a 4.000 milions de francs suïssos.

contador