Colonial, Sanitas i Mapfre impulsen un nou hospital al Districte 22@ de Barcelona

Això significa una inversió total de més de 77 milions d'euros

Bolsamanía
Bolsamania | 02 oct, 2024 15:27 - Actualitzat: 15:27
ep archivo   fachada de la sede de colonial
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Colonial ha arribat a un acord amb Sanitas i Mapfre per impulsar un nou hospital al Districte 22@ de Barcelona. Comporta el desenvolupament de la infraestructura sanitària i posterior contracte de lloguer. Això significa una inversió total de més de 77 milions d'euros.

Mapfre
2,376
  • -0,75%-0,02
  • Max: 2,40
  • Min: 2,37
  • Volume: -
  • MM 200 : 2,12
17:35 02/10/24
Inmob. Colonial
6,115
  • -1,21%-0,08
  • Max: 6,15
  • Min: 6,04
  • Volume: -
  • MM 200 : 5,51
17:35 02/10/24

El nou hospital entrarà en funcionament el 2027 com a Hospital Marina, forma part de l'estratègia de transformació d'actius de Colonial, i contribueix a crear serveis essencials de proximitat i al desenvolupament de trama urbana d'alta qualitat.

Colonial aporta la seva experiència en transformació urbana a un projecte emblemàtic que millorarà el mix d'usos del barri i l'oferta de serveis per als ciutadans, tot això a través d'una reforma de l'immoble que seguirà els màxims criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. El projecte maximitza el valor immobiliari i el retorn social i econòmic d‟aquest edifici de Colonial, que passa d'espai d'oficines a serveis sanitaris.

"Es tracta d'un equipament sanitari, al qual Colonial aplicarà tot el seu coneixement en desenvolupament d'actius immobiliaris sostenibles. El complex comptarà amb els màxims estàndards tecnològics, d'edificació sostenible i eficiència energètica per convertir-se des de Barcelona en un dels equipaments del sector del Life Science més sostenibles d'Europa", explica Albert Alcober, director de negoci (COO) de Colonial.

"El nou l'edifici, que al seu dia va obrir el posicionament del 22@ com a districte tecnològic de referència internacional, amb l'arribada pionera de T-Systems com a primera companyia tecnològica que va apostar pel barri, esdevindrà ara clau de la seva transformació urbana i enriquiment com a primera infraestructura sanitària que contribueix a la generació de trama urbana per a la ciutadania i per a Barcelona, ​​amb barris que creixen i enriqueixen la seva vida amb serveis de qualitat i proximitat”, afegeix.

"El projecte permet a Colonial maximitzar el valor del nostre actiu i multiplica el retorn econòmic i social", explica Pere Viñolas, CEO de Colonial.

"Forma part del nostre Pla Alpha X, en què estem invertint més de 380 milions d'euros, en quatre grans transformacions d'edificis a Barcelona, ​​Madrid i París que aprofundeixen la nostra estratègica de generació d'actius d'usos mixtes que en multipliquen el valor i el dels districtes on s'ubiquen dotant-los de noves infraestructures immobiliàries que enriqueixen l'entorn i milloren la vida ciutadana", diu.

contador