Cinc morts després de la col·lisió de dos avions a l'aeroport de Tòquio

Un vol de Japan Airlines ha xocat amb una aeronau de la Guàrdia Costera del Japó

Bolsamanía
Bolsamania | 02 gen, 2024 14:29
ep archivo   avion de japan airlines
JAPAN AIRLINES - Archivo

Un vol de Japan Airlines amb centenars de passatgers a bord s'ha incendiat aquest dimarts en una pista de l'aeroport de Haneda a Tòquio després de col·lisionar amb una aeronau de la Guàrdia Costanera del Japó.

Citant la policia de Tòquio, la cadena de televisió nacional japonesa NHK ha confirmat la mort de cinc dels sis membres de la tripulació de l'aeronau de la Guàrdia Costera. El pilot, que ha estat evacuat, està ferit greument.

Segons informes inicials, l'aeronau de la Guàrdia Costera es dirigia a Niigata per prestar ajuda després del recent terratrèmol, explica CNBC.

Els 379 passatgers i membres de la tripulació han estat evacuats de l'Airbus A350 de Japan Airlines, que s'ha vist embolicat en flames. L'aeronau havia sortit de l'illa septentrional de Hokkaido i ha aterrat a l'aeroport de Haneda a Tòquio.

El ministre de Transport japonès, Tetsuo Saito, ha proporcionat una actualització poc després de les 8.30 pm, hora de Tòquio, i ha confirmat que cinc dels sis membres de la tripulació de l'aeronau de la Guàrdia Costera havien mort.

Saito ha dit que la causa de l'incident encara era desconeguda, segons Reuters, i ha esmentat que les autoritats esperaven reobrir l'aeroport de Haneda com més aviat millor.

contador