Chugai es dispara gairebé un 6% després d'informes sobre un medicament contra la COVID-19

El tocilizumab de la farmacèutica nipona és eficaç per reduir el risc de mort per la Covid

Bolsamanía
Bolsamania | 12 gen, 2021 09:36
italie-des-proches-de-victimes-du-covid-19-reclament-100-millions-d-euros-a-l-etat

Les accions de la farmacèutica japonesa Chugai Pharmaceutical han deixat pujades del 6% aquest dimarts, després que el govern britànic descobrís que el seu fàrmac tocilizumab és eficaç per reduir el risc de mort i el temps d'hospitalització dels pacients de la Covid.

Al mercat del Japó, les accions de Chugai han tancat amb una pujada d'un 5,91%. Al principi de la sessió, però, els títols de la farmacèutica s'han disparat fins a un 16,26%. Dimarts ha estat el primer dia de la setmana per a Chugai, ja que els mercats japonesos estaven tancats dilluns per vacances.

En un comunicat de premsa de dijous, el Regne Unit va dir que els resultats d'un assaig clínic finançat pel govern van mostrar que el tocilizumab estava entre els dos medicaments que "reduïen el risc relatiu de mort en un 24% quan s'administrava als pacients en 24 hores després d'entrar a cures intensives".

El comunicat també deia que els pacients que rebien el medicament, típicament usats per tractar l'artritis reumatoide, "sortien de les cures intensives entre 7 i 10 dies abans que la mitjana".

contador