Cellnex, reconeguda per CDP per la lluita contra el canvi climàtic

De les 18.700 companyies avaluades, s'ha mantingut al grup de les que conformen la 'Llista A'

Bolsamanía
Bolsamania | 13 des, 2022 14:39
ep el consejero delegado de cellnex tobias martinez junto al director financiero y de ma jose manuel
EUROPA PRESS

Cellnex ha estat reconeguda, per quart any consecutiu, per la seva transparència i compromís en la lluita contra el canvi climàtic per CDP –organització sense ànim de lucre que gestiona un sistema de divulgació global per a inversors, empreses, ciutats, estats i regions per tal de gestionar el seu impacte en el medi ambient– incloent-la a la seva 'Llista A' (A List).

Cellnex
36,300
  • -0,52%-0,19
  • Max: 37,28
  • Min: 36,08
  • Volume: -
  • MM 200 : 33,57
17:35 04/10/24

En concret, l'operador independent d'infraestructures de telecomunicacions ha destacat “l'exhaustivitat de la divulgació, la conscienciació i la gestió dels riscos mediambientals. Així mateix, ha demostrat millors pràctiques associades al lideratge mediambiental, com ara establir objectius ambiciosos i significatius”. Aquestes dades han estat aportades per la companyia a través del qüestionari de CDP de canvi climàtic per al 2022.

De les 18.700 companyies que CDP ha avaluat en aquesta edició, Cellnex s'ha mantingut al grup de les empreses que conformen la 'Llista A'. A través del seu compromís amb el clima, també es manté al capdavant del seu sector en matèria transparència i compromís en la lluita contra el canvi climàtic, segons ha informat aquest dimarts.

Àngels Ucero, directora de Sostenibilitat de Cellnex i directora de la Fundació Cellnex, ha assenyalat que “estem molt orgullosos que un índex amb prestigi i reconeixement internacional com a CDP ens reconegui per quart any consecutiu. El compromís de Cellnex en matèria de sostenibilitat i canvi climàtic és un dels pilars de la nostra estratègia corporativa. La pertinença a la 'Llista A' posa en valor el desenvolupament i la implementació efectiva de bones pràctiques en matèria mediambiental, així com el seu control i governança internes”.

contador