Carlsberg eleva les seves previsions de beneficis després de superar les expectatives trimestrals

La cervesera adverteix que les severes restriccions per coronavirus a Àsia podrien afectar les vendes

Bolsamanía
Bolsamania | 18 ago, 2021 11:52
ep carlsberg 20210205100105
CARLSBERG - Archivo

CARLSBERG -B-

803,200

16:59 17/10/24
3,13%
24,40

La cervesera danesa Carlsberg ha elevat el seu pronòstic de guanys per tot l'any després d'informar que les vendes del segon trimestre van superar les expectatives. No obstant això, adverteix que les severes restriccions per la Covid-19 a Àsia podrien afectar les vendes.

La tercera cervesera més gran del món va dir que els volums de cervesa als mercats clau de la Xina i Rússia havien pujat a nivells "molt per sobre" en front dels d'abans de la pandèmia, mentre que els mercats europeus com França, Suïssa i Suècia es mantenien per sota dels nivells assolits abans de la crisi del coronavirus.

"Si bé la incertesa sobre la resta de l'any continua, estem satisfets amb la fortalesa dels resultats del primer semestre i el bon començament del tercer trimestre", va dir el president executiu Cees't Hart en un comunicat. "Encara que veiem un retorn gradual a un entorn més normal en els mercats d'Europa, altres mercats, particularment a Àsia, segueixen subjectes a severes restriccions a causa de noves onades d'infecció".

Les vendes entre abril i juny van arribar als 18.690 milions de corones daneses, en comparació amb un pronòstic de 17.970 mil milions en una enquesta d'analistes compilada per la companyia. Carlsberg va dir que ara espera que els guanys operatius creixin entre un 8% i un 11% aquest any, per sobre de la seva guia anterior d'un creixement del 5-10%.

El seu rival Heineken també va superar les expectatives per a les vendes de cervesa del primer semestre, però va advertir sobre l'augment dels costos i l'impacte de la pandèmia als mercats asiàtics.

contador