Berkeley retalla les caigudes després de caure gairebé un 20% en reprendre la cotització

Abans de l'obertura de la borsa espanyola, la CNMV ha informat de la seva reactivació

Noemí Jansana
Bolsamania | 03 nov, 2021 11:02 - Actualitzat: 11:45
ep archivo   oficinas de berkeley en retortillo
BERKELEY - Archivo

Els títols de Berkeley retallen les caigudes fins al 5%-6%, després d'enfonsar-se gairebé un 20% aquest dimecres, quan la companyia minera ha reprès la cotització després de la suspensió dels seus títols per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimarts, en el moment que les accions de la companyia baixaven un 1,92%, fins a intercanviar-se a un preu de 0,1937 euros. La decisió del regulador dels mercats va arribar després de la paralització de Berkeley a la borsa australiana el 2 de novembre.

Berkeley Energía
0,217
  • 0,46%0,00
  • Max: 0,22
  • Min: 0,21
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,20
17:35 27/09/24

Abans de l'obertura de la borsa espanyola, la CNMV ha informat de la seva reactivació mitjançant un comunicat.

El fet que va provocar l'aturada en la cotització aquest dimarts, va ser una demanda de Singapore Mining Acquisition (una subsidiària de l'Autoritat d'Inversions d'Oman (OIA), anteriorment el Fons de Reserva General de l'Estat d'Oman) en relació amb el acord d'inversió i el pagaré convertible celebrat el 2017.

La demanda al·lega que la suma principal de 65 milions de dòlars del pagaré convertible és immediatament pagador per la companyia a causa d'al·legacions que el contracte d'inversió i el pagaré convertible han estat frustrats, repudiats i/o ha passat un esdeveniment d'incompliment. Berkeley disputa enèrgicament les acusacions i reclams fets per OIA i actualment està buscant assessoria legal en relació amb l'assumpte.

contador