Berenberg aposta per Viscofan: "Generosos dividends" i ingressos "resistents"

Inicia la seva cobertura amb comprar i un preu objectiu de 68 euros

Nieves Amigo
Bolsamania | 14 jul, 2022 11:47
ep archivo   recurso de producto de viscofan
VISCOFAN - Archivo

La companyia alemanya Berenberg ha iniciat la cobertura de Viscofan amb un consell de compra i un preu objectiu de 68 euros, xifra que suposa atorgar-li un potencial de pujada de més del 20% des dels nivells actuals de cotització (55 euros).

Viscofan
63,000
  • -0,47%-0,30
  • Max: 63,40
  • Min: 62,60
  • Volume: -
  • MM 200 : 57,45
12:05 20/09/24

Destaquen aquests experts que la companyia "domina un mercat de creixement estructural", el dels budells artificials, que s'espera que creixi a una taxa anual del 6,2% fins al 2027 a causa de l'augment de la població, el creixement de les classes mitjanes als mercats emergents, la tendència al menjar preparat i el continu guany de quota de mercat davant del dels budells naturals gràcies als menors costos.

"Viscofan és el líder mundial del mercat i l'única empresa que ofereix les quatre variants de budell artificial; ha aprofitat els seus avantatges tecnològics i comercials per guanyar constantment quota de mercat, passant del 27% el 2012 al 38% actual", expliquen aquests analistes.

Subratllen també des de Berenberg la importància de la nova divisió de New Business de la companyia, que va presentar el febrer d'aquest any, amb productes que inclouen budells comestibles adequats per a salsitxes veganes, col·lagen en pols ingerit amb fins de salut i productes de bioenginyeria basats en el col·lagen. "Aquest segment diversificarà els motors de creixement dels ingressos, i la direcció preveu una taxa de creixement anual dels ingressos del 15-20% fins al 2025, gràcies a l'elevat increment del mercat unit a la baixa base de la qual parteix Viscofan a la actualitat", expliquen aquests analistes.

Finalment, la companyia alemanya fa referència a uns marges sostenibles, que donen suport a una forta generació d'efectiu. "La direcció torna efectiu als accionistes a través de generosos dividends, que han crescut cada any durant més de dues dècades". Així mateix, destaca els seus ingressos "resistents" que, combinats amb aquests dividends elevats, són dos elements "extremadament rellevants" a l'entorn actual de mercat.

contador