Azora adquireix un edifici d'oficines a Boston (EUA) per 39 milions de dòlars

La propietat està llogada en un 91% a empreses de capital privat i inversió immobiliària

Bolsamanía
Bolsamania | 13 mai, 2024 12:36
ep edificio adquirido por azora en boston
AZORA

Azora ha completat la compra d'un edifici d'oficines a Boston, situat al 801 de Boylston Street, per 39 milions de dòlars. L'actiu, de 2.400 metres quadrats, té un ús mixt d'espai comercial i d'oficines, i representa una alternativa per a family offices o empreses de private equity que busquen comptar amb un espai al submercat de Back Bay de la ciutat nord-americana.

Es tracta d'un edifici d'oficines boutique llogat en un 91% a empreses de capital privat i inversió immobiliària, com Fidelity Investments que, des del 1999, hi té una de les oficines principals, ocupant els tres primers pisos amb un total de 1.344,45 metres quadrats i el 55% de l'Àrea Bruta Llogable, segons ha explicat la signatura.

L'edifici, que compta amb estacionament en garatge, accés segur per ascensor a cada pis, es troba al cor de Back Bay a Boston, la zona residencial i d'oficines més exclusiva de la ciutat, a la intersecció dels carrers Boylston i Fairfield, i envoltada de botigues de marques com Apple, Tesla, Frette, SuitSupply, Abe & Louie's, Del Frisco's Double Eagle Steakhouse i Gordon Ramsay's Kitchen.

Així mateix, davant de l'edifici hi ha el Prudential Center de Boston un dels projectes d'usos mixtos més prestigiosos de la ciutat.

"Des d'Azora Exan volem aprofitar-nos de la conjuntura actual de mercat, on hi ha una dislocació entre oferta i demanda, especialment als segments d'oficines i de retail, que ens permet adquirir actius prime en excel·lents ubicacions amb descomptes molt atractius sobre preus de prepandèmia. 801 Boylston és el perfecte exemple d'aquesta estratègia, ja que compta amb una ubicació excel·lent, inquilins de primera qualitat i una alta ocupació. El preu tan atractiu al que l'hem adquirit possibilita, alhora, crear valor en la propietat a través de la implementació d'una inversió en capex estratègic que ens permetrà incrementar les rendes de l'edifici a mitjà i llarg termini", ha assenyalat Ignacio Gil-Casares, soci director d'Azora Exan.

Azora va desembarcar al mercat dels EUA de la mà d'Exan, amb la creació d'Azora Exan el desembre del 2021. Actualment Azora Exan gestiona al país actius d'oficines, retail industrials i residencials per valor de 1.700 milions de dòlars.

contador