Aviva acomiadarà 1.800 empleats en tres anys

Amb aquesta mesura la companyia estalviarà 338 milions d'euros anuals

Bolsamanía
Europa Press | 06 jun, 2019 12:01
aviva

L'asseguradora britànica Aviva ha anunciat una retallada de la seva plantilla del 6%, percentatge que suposa l'acomiadament de 1.800 empleats durant els tres propers anys. Amb aquesta mesura esperen estalviar 338 milions d'euros anuals.

La companyia d'assegurances, que compta amb 30.000 empleats, portarà a terme mesures d'estalvi per reduir les seves despeses centrals, com l'ajust de la despesa en consultors i contractistes.

"Avui donem el primer pas en el nostre pla per fer Aviva més simple, més competitiva i més comercial", ha declarat Maurici Tulloch, conseller delegat de l'asseguradora, que ha considerat "essencial" reduir els costos de la companyia. "Tinc la determinació de trencar la complexitat d'Aviva, un problema que ha endarrerit el nostre rendiment durant massa temps", ha afegit.

En aquest sentit, Aviva ha anunciat la separació de la gestió dels seus negocis de vida i d'assegurances generals al Regne Unit. D'aquesta manera, l'asseguradora ha nomenat Angela Darlington com a consellera delegada interina d'UK Life i Colm Holmes com a conseller delegat de General Insurance.

D'altra banda, Aviva ha anunciat que Tom Stoddard, director financer de la companyia, abandonarà el càrrec el proper 30 de juny i serà reemplaçat de manera provisional per Jason Windsor, actual responsable financer d'Aviva UK.

No obstant això, Tom Stoddard continuarà formant part del grup Aviva fins al pròxim 31 de desembre amb la finalitat de facilitar una transició ordenada.

contador