Amper subministrarà panys a Intelligent B per més de 12 milions

Són panys intel·ligents desenvolupats íntegrament pel seu departament d'R+D+I

Bolsamanía
Europa Press | 28 oct, 2019 14:39
ep sede de amper
AMPER - Archivo

Amper

0,109

17:35 04/10/24
3,01%
0,00

Amper ha signat un contracte amb la companyia de Dubai Intelligent B, del Grup Mena Energy, per al subministrament entre 2019 i 2021 de 57.000 panys intel·ligents per un import total superior als 12 milions d'euros.

Segons ha informat Amper a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el contracte preveu de forma inicial el subministrament de 57.000 panys intel·ligents amb comunicació sense fils a través de la xarxa mòbil NB-IOT mitjançant targeta SIM.

La companyia ha explicat que aquest tipus de tecnologia suposa un dispositiu que permet l'obertura de la porta o d'un element d'accés on està instal·lada mitjançant l'ús d'una aplicació o en remot a través d'una plataforma sense necessitat d'una clau física.

Amper va explicar que aquestes panys intel·ligents havien estat desenvolupades en la seva totalitat pel seu departament de R+D+I i ha apuntat que aquest contracte representa "el primer cas d'èxit de volum" en la comercialització de les noves solucions "disruptives" d'Amper IOT.

La companyia ha destacat, al seu torn, que suposa una "fita de penetració" en un mercat nou per a la divisió Telecom/Seguretat de la companyia, cosa que serveix per posicionar Amper "com un referent en un sector nou, emergent i de gran volum i rendibilitat a través de tecnologia pròpia".

contador