Amper aconsegueix un contracte a Dubai amb Shanghai Electric Group per 11,8 milions

A través de la seva filial, Nervión Industries

Bolsamanía
Europa Press | 30 ago, 2019 13:43
ep sede de amper
AMPER - Archivo

Amper

0,109

17:35 04/10/24
3,01%
0,00

Nervión Industries, filial industrial del Grup Amper, s'ha adjudicat un contracte amb la companyia Shanghai Electric Group per a la construcció de tancs d'emmagatzematge de sals en una planta d'energia solar a Dubai per 13 milions de dòlars (11,8 milions d'euros) més impostos.

Segons ha informat Amper a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el contracte, que té una durada de dotze mesos, recull que Nervión construirà els tancs d'emmagatzematge de sals de la planta de tecnologia de concentració solar de torre central de 100 MW per al complex solar més gran del món.

La fase IV del parc Mohammed bin Rashid Al Maktoum Solar Park, propietat de DEWA (Dubai Electricity and Water Authority), fa servir tecnologia hibrida; 250 MW de fotovoltaica, una torre central de 100 MW i tres plantes cilindroparabòliques de 200 MW cadascuna.

"Aquest projecte ve a reafirmar la posició de lideratge de la vertical industrial d'Amper en el desenvolupament de tancs de sals en plantes termosolars, a través de projectes amb ampli marge i de gran valor afegit, que, a més, permet al grup obrir mercat amb un nou client i en una nova àrea geogràfica", remarca l'empresa.

A finals de juny, Amper ja es va adjudicar un altre contracte per 7,2 milions. En el mateix, se li encarrega un desenvolupament tecnològic referit a un sistema d'inspecció de torres i línies de transport d'electricitat amb càmera robotitzada i anàlisi d'imatge amb tècniques d'aprenentatge.

contador