Almirall compra a Allergan la seva cartera de dermatologia mèdica als Estats Units

L'adquisició s'ha anunciat per un import en efectiu de 550 milions de dòlars

Bolsamanía
Bolsamania | 03 ago, 2018 11:13
ep almirall 20180223131905
ALMIRALL

Almirall ha anunciat l'adquisició d'un portafolis de cinc productes de la divisió de Dermatologia Mèdica d’Allergan als Estats Units, subjecte a la revisió per part de les autoritats rellevants. Comprèn una cartera de marques madures i en creixement, Aczone (dapsona), Tazorac (tazarotè), Azelex (àcid azelaic) i Cordran Tape (fludroxicortida), així com SeysaraTM (sareciclina), un antibiòtic 'first-in-class' derivat de la tetraciclina amb propietats antiinflamatòries i amb un perfil de seguretat 'best-in-class'. Està indicada per al tractament de l'acne vulgaris de moderat a sever, en pacients a partir de 9 anys. L'aprovació per part de la Food and Drug Administration (FDA) de SeysaraTM (sareciclina) s'espera durant el quart trimestre del 2018.

Almirall
9,150
  • 0,33%0,03
  • Max: 9,25
  • Min: 9,11
  • Volume: -
  • MM 200 : 8,73
17:35 04/10/24

Peter Guenter, CEO d'Almirall, ha comentat que "aquesta transacció transformadora per Almirall, reforçarà i consolidarà la nostra posició al mercat dermatològic més gran del món. És un portafolis ben equilibrat de marques madures i en creixement, a més d'una rellevant i innovadora Nova Entitat Química (NEQ), que es llançarà pròximament. És perfectament complementari a la nostra plataforma existent i incrementarà de manera immediata els nostres resultats. Ens ofereix una major oportunitat de creixement a mitjà i llarg termini tant en el top com en el bottom line del compte de resultats. A més, permetrà ampliar la nostra actual plataforma de cara al llançament del KX2-391, que té el potencial de convertir-se en el nou paradigma del tractament de la queratosis actínica."

La companyia ha explicat que aquesta adquisició suposa "un pas transformador" per a la seva filial nord-americana, així com per Almirall en el seu conjunt, que consolida i reforça la seva presència als EUA, el mercat més ampli del món, i amplia la seva gamma de productes dermatològics.

L'adquisició s'ha anunciat per un import en efectiu de 550 milions de dòlars.

contador