Un tuit d'Elon Musk dispara els títols del principal accionista de 'Baby Shark'

Samsung Publishing registra una pujada del 6,29% dimecres després d'un post sobre la cançó viral

Bolsamanía
Bolsamania | 02 jun, 2021 13:29
nueva elon musk portada

Els títols de Samsung Publishing, un dels principals accionistes de la productora de Baby Shark, s'han disparat aquest dimecres després d'un tuit publicat pel CEO de Tesla, Elon Musk: "Baby Shark, el millor del tot! Té més visites que persones".

Les accions de Samsung Publishing -que no té cap relació amb Samsung Group a Corea de Sud- han arribat a disparar-se per sobre del 10% durant les operacions regulars de dimecres, per tancar finalment amb una pujada del 6,29%, segons informa CNBC. Aquest increment de les accions ha estat una altra mostra de la gran influència de Musk als mercats.

Malgrat haver-se revaloritzat més d'un 97% des de principis de 2021, el preu dels títols de Samsung Publishing es manté encara allunyat del seu màxim anual de 59.000 wons coreans marcat l'abril, rondant als 47.300 wons al tancament d'aquest dimecres.

Tant el bitcoin com el dogecoin han experimentat durant els últims temps moviments bruscos en els seus preus arran dels comentaris del magnat de la tecnologia al seu Twitter. De la mateixa manera, les seves publicacions a la xarxa social s'han vinculat també a moviments al mercat de valors en tot el que va passar amb GameStop.

FENOMEN 'BABY SHARK'

Les accions de Samsung Publishing van pujar el 2018 més del 76%, després que la cançó infantil Baby Shark es tornés viral, irrompent al Top 40 principals al Regne Unit.

La cançó existia des de feia més d'una dècada, tal com demostren els resultats de cerca a Internet, però no va ser fins l'any 2016, quan SmartStudy -afiliada de Samsung Publishing- va crear la versió del vídeo, quan es va convertir en un èxit a nivell global.

El vídeo de la cançó va ser creat per la seva divisió Pinkfong, que "desenvolupa contingut creatiu i animat per brindar experiències d'aprenentatge estimulants i divertides als nens de tot el món" a través d'aplicacions i plataformes mòbils com YouTube i Amazon Video, segons afirma la pròpia SmartStudy.

contador