Què diuen les cases d'apostes sobre el Brexit? La possibilitat és de tan sols el 25%

La firma d'apostes Paddy Power assenyala que la possibilitat de romandre a la UE és ara del 80%

  • Esta opción se paga 1 a 4 y las apuestas se han elevado durante el fin de semana
  • La posibilidad de salir de la UE por parte de Reino Unido es del 25% y se paga 3 a 1
  • Esta firma ya ha recibido apuestas que superan en total los 1,2 millones de libras
Bolsamanía
Bolsamania | 20 jun, 2016 16:58 - Actualitzat: 17:28

Les cases d'apostes britàniques anticipen que no hi haurà Brexit, és a dir, que el Regne Unit finalment no sortirà de la Unió Europea en el referèndum d'aquest dijous, 23 de juny. La casa d'apostes Paddy Power assenyala que la possibilitat de romandre a la UE és ara del 80% (es paga 1 a 4), un percentatge que ha pujat amb força gràcies a més de 10 apostes realitzades durant el cap de setmana per valor de 20.000 i 30.000 lliures.

Per la seva banda, la possibilitat de sortir de la UE per part del Regne Unit és del 25% i es paga 3 a 1. Les apostes que es realitzen a favor d'aquesta opció són més petites i el 70% del total apostat s'ha jugat a favor de la pertenència del Regne Unit en la UE.


La casa d'apostes assenyala que és més probable que els indecisos votin a favor de la permanència en la UE, corrent majoritari, segons ens apropem a la data de la votació. Paddy Power ha rebut apostes sobre el Brexit per valor d'1,2 milions de lliures, xifra que supera la xifra rebuda pel referèndum per la independència d'Escòcia.

LES OPCIONS DE ROMANDRE EN LA UE AUGMENTEN DESPRÉS DEL CAP DE SETMANA

Stephanie Anderson, Politics Trader de Paddy Power, assenyala que "durant el cap de setmana anterior a la votació, hem vist una pujada del suport a l'opció de romandre a la UE. La xifra d'apostes ha superat els 1,2 milions de lliures i ha superat a més a la del referèndum per la independència d'Escòcia".


Aquest expert afegeix que "en teoria, els votants indecisos seguiran l'status quo i això explica que estiguem veient més apostes a favor de l'opció de romandre" a la UE.

contador