Pont d'agost: la majoria dels viatgers es desplaçaran dins del territori nacional

Turquia ha vist augmentar notablement la seva popularitat, amb un 128% més de reserves

Bolsamanía
Bolsamania | 11 ago, 2023 14:40
ep archivo   banistas y turistas disfrutan de un dia en la playa de la malagueta 05 de agosto 2021
Álex Zea - Europa Press - Archivo

Arriba el pont d'agost, uns dies durant els quals les vacances i els viatges es multipliquen. Quines destinacions guanyen popularitat entre els viatgers espanyols?

Les dades revelen una clara tendència pel viatge domèstic (54%) enfront d'altres destinacions europees com Itàlia (8%), França (5%) o el Regne Unit (4%), que també rebran molts turistes espanyols aquests dies, segons eDreams.

L'agència de viatges en línia recorda que el 2022 la tendència va ser molt similar, amb una clara predisposició cap a l'escapada domèstica (49%).

La majoria dels viatgers dedicaran el descans a visitar les platges més famoses del territori, especialment a les de Palma de Mallorca, Eivissa i Menorca, seguides de destinacions com ara Màlaga, París, Tenerife, Londres, Roma o Santiago de Compostel·la.

Però si hi ha una destinació que ha vist augmentar notablement la seva popularitat és Turquia, amb un 128% més de reserves, seguida de Dinamarca (+53%), Portugal (+31%), Grècia (+29%) i Holanda (+26%), entre d'altres països.

Pel que fa a les capitals que més creixen respecte a l'any passat, Istanbul encapçala la llista (+158%), seguida de Düsseldorf (+123%) i les espanyoles Granada (+103), Oviedo (+59%) i Barcelona (+59%).

contador