Luis Figo a Gabriel Rufián: "He pagat més a Hisenda dormint que tu despert"

Nova topada dialèctica entre l'exfutbolista portuguès i algú del món de la política

Sergio García
Bolsamania | 01 oct, 2020 12:43 - Actualitzat: 12:43
ep luis figo 20171108204507
EUROPA PRESS

Luis Figo continua fent parlar a les xarxes socials. L'exfutbolista del FC Barcelona i Reial Madrid, entre altres, ha tingut una topada, en aquesta ocasió, amb Gabriel Rufián. El diputat d'ERC va assenyalar en Twitter a "l'única persona que ha votat a Felip VI al nostre país ha estat Franco".

La resposta del portuguès no es va fer esperar i ho va fer preguntant si "Alguna vegada heu vist aquest personatge en la seva intervenció proposar solucions per al que sigui? I a més el que costa per a tots els espanyols. Més productivitat i respecte i menys crispació".

Rufián tampoc no destaca per ser una persona especialment freda i va reprendre a Figo que "el que de veritat costa diners als espanyols és no pagar a Hisenda, Luis". Tot seguit, el portuguès afirma que "per a ser polític cal estar millor informat i produir una mica més. He pagat més a Hisenda dormint que possiblement tu despert tota la teva vida".

No és la primera enganxada dialèctica entre Figo i algú relacionat amb el món de la política. Fa tan sols uns dies, l'exjugador va carregar contra Juan Carlos Monedero després de veure'l en un restaurant de luxe. A mitjan maig, Figo també va tenir paraules per a l'actual Govern per la seva gestió de la crisi assegurant que "això és una puta ruïna".

contador