El PMI manufacturer de l'Eurozona manté el seu "modest creixement" a l'agost

Segons les dades recopilades i publicades per IHS Markit aquest mateix dimarts

Bolsamanía
Bolsamania | 01 set, 2020 14:12
1596695787 digitalizacion europa

El PMI manufacturer de l'Eurozona ha mantingut "el seu modest creixement" a l'agost, segons les dades recopilades i publicades per IHS Markit aquest dimarts. El creixement va ser de nou generalitzat, i els tres grups de mercat estudiats van registrar una millora de les condicions operatives en comparació amb el mes anterior

La producció i les noves comandes van augmentar a ritmes marcats i van garantir que l'índex PMI del Sector Manufacturer de la Zona Euro d'IHS Markit es mantingués per sobre del nivell d'absència de canvis de 50.0 per segon mes consecutiu.

L'índex va registrar 51.7 a l'agost, una xifra exactament igual que la seva lectura flaix precedent i sense gairebé canvis respecte del nivell de 51.8 registrat al juliol.

En el cas alemany, el PMI manufacturer ha mostrat també progressos i continua recuperant-se després de l'enfonsament a causa de la pandèmia. França no ha tingut tanta sort i, igual que Espanya, ha mostrat la seva deterioració el vuitè mes de l'any. Finalment, Itàlia sí que progressa adequadament gràcies a "la resurrecció de la demanda".

contador