El Govern ultima ajudes per a aerolínies i altres empreses de transport

Per pal·liar l'impacte econòmic que estan registrant per les restriccions de mobilitat

Bolsamanía
Europa Press | 24 mar, 2020 16:05 - Actualitzat: 16:05
ep la secretaria general de transportes y movilidad maria jose rallo interviene en la comparecencia
Moncloa

El Govern està treballant en el disseny de mesures i ajudes per a les aerolínies i la resta d'empreses de transport de viatgers amb la finalitat de contribuir a pal·liar l'impacte econòmic que estan registrant per les mesures de restricció de la mobilitat decretades pel Govern per lluitar contra el coronavirus.

Així ho va avançar la secretària general de Transports, María Jesús Rallo, qui va indicar que, quan el paquet d'iniciatives estigui definit, el titular del Departament, José Luis Ábalos, en donarà els detalls.

L''alt càrrec' de Transports va detallar que es tracta de mesures que s'analitzen tant a escala del conjunt de la UE com a escala estatal.

"S'estan analitzant mesures econòmiques, tant a escala comunitària com estatal, tant per a les companyies aèries com per a la resta de companyies de diferents maneres de transports", va revelar Rallo a la roda de premsa diària del comitè tècnic de gestió de la crisi.

"Aquestes mesures són al damunt de la taula i quan estigui definit el paquet, el ministre en donarà els detalls", va afegir.

contador