Microstrategy obté un préstec de 205 milions per comprar més bitcoins

Es farà servir per pagar les comissions, els interessos i les despeses relacionades amb la transacció

Bolsamanía
Bolsamania | 30 mar, 2022 12:15
bitcoin 20220322162320

L'empresa de programari, Microstrategy, que cotitza al Nasdaq, va anunciar dimarts passat que ha obtingut un préstec de 205 milions de dòlars de Silvergate Bank, recolzat pel bitcoin per comprar més aquesta criptomoneda.

MICROSTRATEGY-A
171,165
  • 5,21%8,47
  • Max: 173,88
  • Min: 159,16
  • Volume: -
  • MM 200 : 637,57
19:58 02/10/24

Va ser el CEO de Microstrategy, Michael Saylor, que va tuitejar dimarts: "Macrostrategy, una filial de Microstrategy, ha tancat un préstec amb garantia del bitcoin de 205 milions de dòlars amb Silvergate Bank per comprar bitcoins".

Per la seva banda, la companyia ha detallat: "El préstec a termini només amb interessos està garantit per certs bitcoins mantinguts al compte col·lateral de Macrostrategy amb un custòdi mútuament autoritzat per Silvergate i Macrostrategy".

Segons els termes de l'acord i la informació del Bitcoin.com, Macrostrategy utilitzarà els ingressos del préstec per comprar-ne més, però també per pagar les comissions, els interessos i les despeses relacionades amb la transacció del préstec, o per als seus fins corporatius generals o els de la seva empresa matriu.

SEN Leverage, llançat el 2020, proporciona accés de grau institucional al capital a través de préstecs en dòlars nord-americans garantits pel bitcoin. Saylor hi va fer referència dient que els ofereix l'oportunitat d'avançar en la seva posició com el principal inversor d'empreses públiques a la principal criptomoneda.

"La nostra estratègia amb el bitcoin ha estat comprar i mantenir, així que en la mesura que tinguem un excés de fluxos de caixa o trobem altres maneres d'aconseguir diners, seguim posant-ho al bitcoin", ha afegit el director financer de l'empresa.

contador