Les balenes del cardano (ADA) es posicionen per a l'actualització Vasil

Bolsamanía
Bolsamania | 11 jul, 2022 10:33
cardanoportada
Cardano Foundation

Les dades recents publicades per la companyia d'anàlisi de cadena de blocs, Santiment, mostren que les adreces de les carteres de Cardano (ADA) que tenen grans quantitats de criptovalors estan acumulant malgrat el decebedor rendiment del preu de l'ADA.

Les dades de Santiment mostren que el nombre d'adreces que tenen entre 10.000 i 100.000 ADA ha crescut constantment durant el darrer mes. A més, el nombre de carteres que tenen entre 100.000 i 10 milions d'ADA s'ha mantingut pla, cosa que indica que les balenes d'ADA han deixat de desfer-se de la moneda.

L'acumulació d'ADA pot estar directament relacionada amb la proximitat de l'hard fork -bifurcació dura- de Vasil. Tot i que l'esdeveniment s'ha endarrerit, l'equip de Cardano hi ha fet un progrés significatiu i ha desplegat l'actualització a la xarxa de proves. Com a resultat, els taurons d'ADA han recollit aproximadament 79,1 milions de criptovalors.

Si observem el preu de Cardano (ADA), actualment se situa als 0,4721 dòlars després d'una caiguda de l'1,99% durant les últimes 24 hores i una caiguda molt petita a l'última hora, segons CoinMarketCap. Tot i la caiguda de 24 hores en el preu, ADA ha registrat guanys durant els darrers 7 dies -amb un augment del 5,08% en el preu durant el període.

ADA és actualment el vuitè major projecte de criptografia per capitalització de mercat, amb una capitalització de mercat total de 15.920 milions de dòlars. Això la situa per sobre de Solana (SOL) amb la capitalització de mercat de 12.870 milions de dòlars i per sota del criptovalors de remeses, XRP, amb la capitalització de mercat de 16.040 milions de dòlars.

A mesura que el mercat de criptomonedes s'endinsa a la nova setmana, el volum diari d'operacions per a ADA s'estima en 589.228.353 dòlars, xifra que suposa un augment del 29,08% durant les últimes 24 hores.

contador