Elon Musk demana als EUA que eviti regular les monedes digitals

Envia el missatge al govern nord-americà que el millor és "no fer res"

Noemí Jansana
Bolsamania | 29 set, 2021 13:55
muskcbbitcoin22

Elon Musk, ha llançat un missatge al govern dels Estats Units amb la finalitat que limitin la seva ingerència al mercat dels criptoactius. El CEO de Tesla ha aconsellat que hauria d'evitar intentar regular el mercat de les monedes digitals. "No és possible, crec, destruir les 'criptos', però sí que és possible que els governs frenin el seu avanç", ha assenyalat Musk durant la Code Conference a Beverly Hills, Califòrnia.

Musk responia a l'escenari a una pregunta de la columnista del The New York Times, Kara Swisher. Li va preguntar si el govern dels Estats Units hauria de participar en la regulació de l'espai de les monedes digitals. "Jo diria que no cal fer res", va etzibar.

Tesla va anunciar a principis d'aquest any que havia comprat bitcoins per valor de 1.500 milions de dòlars. El valor d'aquestes participacions va augmentar fins als uns 2.500 milions de dòlars durant el segon trimestre, quan els preus del bitcoin van pujar. Des de llavors, el bitcoin ha caigut, juntament amb altres monedes digitals.

Musk, que sovint ha pregonat el seu suport a diverses monedes digitals a Twitter, és optimista sobre el paper de les monedes digitals en la reducció potencial dels "errors i la latència" en els sistemes monetaris heretats. Però ha reconegut que les monedes digitals no tenen totes les respostes als mals de la societat.

"No diria que sóc un gran expert en criptodivises", va dir Musk. "Crec que hi ha cert valor en la criptodivisa, però no diria que és la segona vinguda del Messies".

contador