El bitcoin registra lleugeres pujades i es col·loca al límit dels 43.000 dòlars

L'aprovació dels fons cotitzats (ETF) al comptat continua pesant en la cotització

Bolsamanía
Bolsamania | 16 gen, 2024 15:19
photo d archives d un bitcoin visible sur une photo d illustration prise a la maison du bitcoin a paris 20231211063402

L'aprovació dels fons cotitzats (ETF) al comptat continua pesant en la cotització del bitcoin. La criptomoneda per excel·lència registra lleugeres pujades aquest dimarts i es col·loca al límit dels 43.000 dòlars.

Després de les grans caigudes del mercat cripto viscudes al tancament de la setmana passada, l'inici d'aquesta no està sent gaire diferent. Dilluns el bitcoin va caure amb moderació i es va situar a la zona dels 42.600 dòlars. Aquest dimarts, es mou als 42.900 dòlars. Lluny dels 49.000 dòlars que va arribar a rondar dijous passat.

La criptodivisa lluita amb una resistència per sota de la marca dels 43.500 dòlars. Alguns experts creuen que perquè el bitcoin reverteixi la seva tendència baixista actual necessitaria superar aquesta zona de resistència. Si no aconsegueix superar-la, la possibilitat d'una nova caiguda és sobre la taula.

A JP Morgan són "escèptics davant l'optimisme compartit per molts participants del mercat en aquest moment que una gran quantitat de capital fresc entrarà al criptoespai com a resultat de l'aprovació de l'ETF de bitcoin al comptat".

Moody's pensa igual. L'entitat és força escèptica amb el potencial d'aquests ETF. La seva aprovació és "significativa" i l'entrada d'inversors institucionals en aquest camp d'inversió serà "una mena de moment decisiu per a la criptoindústria". Amb tot, creuen que els ETF al comptat no tindran un impacte sensible al mercat més ampli a causa del seu poc pes relatiu.

contador