Coinbase pateix després de la caiguda de bitcoin i ethereum i s'enfonsa un 11%

El bitcoin s'ha enfonsat per sota dels 25.000 dòlars i es preveuen caigudes addicionals

Bolsamanía
Bolsamania | 13 jun, 2022 18:41
coinbasecb1

El pànic venedor al mercat de les criptomonedes està danyant la cotització de Coinbase, els títols del qual estan experimentant una caiguda de més del 10% aquest dilluns a Wall Street.

COINBASE GLB RG-A
166,970
  • -0,43%-0,72
  • Max: 172,49
  • Min: 165,78
  • Volume: -
  • MM 200 : -
02:00 10/10/24

La plataforma de comerç de criptomonedes, que guanya una petita comissió quan la gent compra i ven criptodivises a través de la seva plataforma, està patint després de les fortes caigudes que estan experimenten el bitcoin i l'ethereum, ja que els dos criptoactius estan experimentant una reculada superior al 12 % durant aquesta sessió.

Segons assenyala CNBC, el criptoprestamista Celsius pot ser en part culpable de la caiguda del preu de les monedes digitals. La companyia ha dit dilluns que està pausant tots els retiraments, intercanvis i transferències entre comptes a causa de les "condicions extremes del mercat." Així mateix, Binance també ha pausat temporalment els retiraments de bitcoin dilluns, però ha dit que la decisió es deu a una "transacció embussada que va provocar un retard".

Cal assenyalar que durant els darrers tres mesos, la cotització de Coinbase s'ha enfonsat un 67%, mentre que la caiguda augmenta encara més des de l'inici de l'any, ja que els títols de la plataforma de comerç de criptomonedes han retrocedit un 80%.

contador