Anades i vingudes en el bitcoin, que torna a situar-se per sobre dels 37.000 dòlars

Solana puja amb força i gairebé ha triplicat el preu a l'últim mes

Nieves Amigo
Bolsamania | 16 nov, 2023 13:01
bitcoin2024 min

Si aquest dimecres el bitcoin perdia els 36.000 dòlars i l'ethereum, els acabats de conquistar 2.000 dòlars, avui dijous el primer torna per sobre dels 37.000 dòlars (37.429 dòlars) i, el segon, per sobre dels 2.000 dòlars (2.045 dòlars).

Els experts diuen que els entusiastes de les criptomonedes segueixen sense dissuadir-se respecte a les perspectives que s'aprovin els fons cotitzats en borsa (ETF) dels Estats Units per posseir directament criptomonedes.

El bitcoin ha pujat al voltant d'un 40% a l'últim mes després que la Comissió de Valors i Borsa (SEC) nord-americana decidís no apel·lar la sentència que va anul·lar la seva decisió de rebutjar una proposta de Grayscale Investors per convertir el seu fons fiduciari de bitcoin en un ETF.

El principal regulador de valors dels EUA va posposar dimecres la presa de decisions sobre una presentació de Hashdex per convertir la seva actual ETF de futurs de bitcoin en un fons al comptat.

Tot i això, Hashdex és només una d'aproximadament una dotzena de sol·licituds sota consideració. Bloomberg indica que els analistes de Bloomberg Intelligence assenyalen que, encara que s'ha obert una finestra aquesta setmana per a la possible aprovació de propostes, és més probable que la SEC recolzi una o diverses propostes a mitjans de gener.

FORTES PUJADES EN SOLANA

El preu del token solana ha pujat amb força des d'ahir dimecres enmig del bon comportament de la resta de 'criptos' i de comentaris optimistes sobre aquest per part de la famosa inversora tecnològica Cathie Wood. Solana gairebé ha triplicat el preu a l'últim mes i cotitza ara als 65,10 dòlars.

El seu últim ral·li es produeix després que la CEO d'Ark Invest, Cathie Wood, elogiés el seu rendiment d'aquest any a CNBC.

“Solana ho està fent realment bé”, va dir dimarts a Squawk Box de CNBC. "Ether era més ràpid i més barat que bitcoin en el passat. Solana encara és més ràpid i (més) rendible que ether".

Wood va continuar dient que "realment m'agrada solana", assenyalant, tot i això, que el seu temps d'inactivitat, és a dir, el temps en què la xarxa està inactiva, en manteniment o pateix una interrupció, "és molt més gran que el d'ethereum".

"La gent està disposada a tolerar això perquè potser les mides de transacció no són tan grans o per alguna raó no són tan importants, simplement volen velocitat i cost com la seva màxima prioritat", va dir Wood.

contador