La projecció mínima 'teòrica' de caiguda apunta cap a la zona dels aproximadament 2,5 euros
L'anàlisi tècnica és una eina molt potent, però no infal·lible. I si ens creiem la figura setmanal que tenim davant, el risc d'importants caigudes addicionals és un fet.
Durant la sessió de dijous passat després d'anunciar els seus comptes el títol es deixava gairebé un 10% amb gairebé 17 milions de títols negociats. Divendres, al cèntim, almenys aconseguia respectar l'important suport que presenta als 3,33 euros, els mínims anuals que va marcar a finals de març. Del qual es dedueix que mentre el preu no perfori aquest suport, en tancaments, hi ha la possibilitat que el subjacent intenti construir, almenys a curt termini, un rebot cap a la zona de resistència dels 3,50 -3,55 euros (50% de la gran espelma baixista de dijous) i per sobre, fins i tot, la resistència que presenta en el buit baixista dels 3,71 euros.
Ara bé, la perforació dels mínims de la setmana passada que coincideix amb els mínims anuals, serien un nou i més que preocupant senyal de debilitat ja que, un cop més, el preu estaria donant continuïtat a l’impecable successió de màxims i mínims decreixents des del passat estiu i així no es puja. És més, si ens creiem que la figura de volta setmanal en 'cap i espatlles' a la qual està donant forma el títol aquest podria acabar buscant durant les pròximes setmanes/mesos la zona dels 2,5 euros.