Santander: i si només estem davant d'un simple i típic retrocés temporal?

Des dels màxims d'abril els títols de l'entitat càntabra acumulen una caiguda del 12%

JM. Rodríguez
Bolsamania | 05 jun, 2019 11:11
ep ana botin presidenta banco santander 20181121200901
BANCO SANTANDER

Banco Santander

4,480

17:35 04/10/24
1,20%
0,05

Tot i les importants pujades d'aquest dimarts no podem llançar les campanes al vol tan aviat perquè, i si estem davant d'un simple retrocés temporal a la formació baixista?

No ens enganyem, no està gens clar el panorama. Pel costat positiu podem veure com el títol ha respectat el suport que presenta en el buit alcista de principis d'any als 3,89 euros. Buit que per cert s'ha emplenat, que no tancat, en tres ocasions. I això és un senyal de fortalesa que cal tenir en compte. Però d'altra banda, es pot dir que les importants pujades d'aquest dimarts encaixen d'allò més bé dins del que seria un retrocés temporal de manual a la línia clavicular d'un 'cap i espatlles' que si es compleix el pot portar de nou als mínims de desembre, com a mínim. A més, tot pot passar en el moment actual.

La incertesa és màxima ja que, a més, de moment tot encaixa dins del que és un simple rebot dins d'una fase correctiva (màxims i mínims decreixents) des de finals d'abril. O dit amb altres paraules, l'única cosa a la qual ens podem agafar en aquest moment és la possibilitat que el suport dels 3,89 euros aconsegueixi suportar el títol. En no fer-ho seria l'avantsala d'un retorn als 3,70 euros.

santander050619
Gràfic diari de Santander des de juliol

contador