Pfizer està que surt... del canal

Els títols de la farmacèutica pugen un 60% durant l'any

JM. Rodríguez
Bolsamania | 16 des, 2021 18:13 - Actualitzat: 18:13
pfizer dit que son vaccin est tres efficace contre le variant delta

Les últimes notícies conegudes sobre l'èxit de la píndola de Pfizer contra la Covid i que també funciona amb òmicron estan fent pujar els títols de la farmacèutica a les últimes sessions.

Short Term Long Term
Trend 1 52.78
Support 50.40 60
Résistance

Formidable la fortalesa dels títols de Pfizer al darrer mes, que des dels mínims de novembre acumula una revaloració superior al 40%. Aquesta eufòria ha portat el títol a perforar amb claredat i en preus de tancament aquest dimecres per sobre de la resistència que presentava a la part alta del canal alcista pel qual es desplaça el preu des de finals de març de 2020. I com no pot ser altrament, el tenim en pujada lliure absoluta.

Dit això, no hi ha eina infal·lible als mercats. Però la teoria xartista diu que quan el preu bat a l'alça la part alta d'un canal, aquest hauria de recórrer-ne a l'alça l'amplada. O dit amb altres paraules, es desdoblaria. Això implicaria que el preu, amb les seves correccions contra tendència, pot acabar dirigint-se cap als aprox. 75 dòlars. I ara la part alta del canal passa a esdevenir suport.

pfe161221
Gràfic diari de Pfizer
contador