Ferrari o quan a la base del canal alcista es compra, no es ven

Des dels màxims històrics de novembre el valor cau un 17%

JM. Rodríguez
Bolsamania | 02 feb, 2022 11:10
ferrari brno racing car dbfa1e 1024 768x576

Aquest dimecres es confessa davant del mercat la companyia d'automòbils esportius amb seu a Maranello-Modena. Això vol dir que avui podem esperar qualsevol tipus de moviment, tant a l'alça com a la baixa. El que és clar, com gairebé sempre, és que la volatilitat es dispararà.

Ferrari
-
  • --
  • Max: -
  • Min: -
  • Volume: -
  • MM 200 : 382,37
-
Short Term Long Term
Trend 2 196.60
Support 190 222
Résistance 237 237

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). Haurem d'estar atents a la possible sortida del preu del canal, ja que si acaba trencant la part alta el normal és que la tendència alcista s'acceleri, recorrent com a mínim ia l'alça l'amplada del canal. De la mateixa manera, si el preu perfora la base del canal (suport) cal esperar una correcció que recorri també l'amplada del canal, com a mínim.

Per tant, i sabent que aquest dimecres cal esperar qualsevol cosa, si cal llançar-se a la piscina en el valor ha de ser ara, a nivells de preu més propers a la base del canal alcista. L'MM200 diària, per definició suport també, passa en aquest moment pels 194 euros.

race020222
Gràfic diari de Ferrari (RACE)
contador