Des dels màxims històrics que va marcar a l'octubre la correcció ha estat del 60%
Pot dir-se que tenim als títols d'Ence tractant de construir un sòl de mercat des del qual, almenys en el curt termini, rebotar amb certa intensitat (fase de reacció).
Abans de res, comentar que no pot dir-se que les caigudes a Ence han tocat a la seva fi ja que, de moment, no tenim figura de tornada que ho confirmi. Encara que si que dóna la sensació de que el títol pot estar tractant de construir un sòl de mercat. Almenys, per a rebotar amb certa intensitat. Dit això, si ens fixem en les grans caigudes que ha experimentat aquest títol al llarg de l'última dècada resulta que la correcció que s'iniciava al novembre de 2013 i finalitzava a l'octubre de 2014 va portar al títol a perdre un 50%. La que es va iniciar al desembre de 2015 i finalitzava a l'octubre de 2016, també li va portar a deixar-se entorn d'un 50% de les pujades prèvies. I ara ens trobem amb un enfonsament des dels màxims històrics (8,80) fins als mínims de juny (3,60), la qual cosa llança una caiguda del 60%.
Per tant, la clau està en el suport dels 3,60 euros. Tota possibilitat de recuperació dels preus passa perquè sí o sí no es construeix un nou mínim decreixent. D'altra banda, el fet que el preu s'hagi frenat en la base del canal, amb uns nivells de sobrevenda setmanals i mensuals històrics, hauria de provocar rebots de certa intensitat. De manera que no descartem, fins i tot, un rebot cap a la resistència dels 4,60 euros, abans suport. Anem pas a pas i el primer d'ells és el de no marcar nous mínims anuals. Si després més endavant el títol ens construeix figura de tornada, benvinguda sigui.