Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

L'IBEX 35 manté el biaix alcista de les últimes sessions

César Nuez
Bolsamania | 06 nov, 2017 10:17 - Actualitzat: 10:17

És probable que acabem veient un atac al nivell dels 10.600 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Zardoya Otis. La setmana passada vam poder veure com, després de diversos mesos de moviment lateral, la companyia aconseguia superar la resistència dels 9,29 euros. Això és una molt bona figura que ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista que catapulti la seva sèrie de preus fins al nivell dels 10 euros.

Importants pujades de l’1,95% al ​​tancament de divendres passat a Fluidra que va aconseguir superar els màxims de les tres últimes sessions. El passat dia 27 d'octubre la companyia va realitzar una magnífica figura i des de llavors no ha fet més que pujar cosa que li permet cotitzar a tocar de la resistència clau dels 8,96 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens confirmaria el començament d'un nou i important impuls alcista.

Vidrala va aconseguir superar, divendres passat, la resistència dels 78 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. Per a les properes jornades és imminent que vegem un atac a la resistència dels 80,90 euros, màxims anuals. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que tornaria a deixar la companyia en pujada lliure cosa que ens convidaria a pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 87 euros.

Viscofan ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i no descartem que, després del buit alcista que va deixar la setmana passada, poguéssim veure un atac a la resistència clau del curt termini que presenta als 52,90 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 55,30 euros, màxims anuals.

Amadeus segueix donant mostres de fortalesa cosa que li permet moure al voltant dels màxims històrics. De moment res ens fa pensar en el menor esgotament tècnic de la companyia per la qual cosa és molt probable que acabem veient els 62 euros durant les pròximes setmanes.

contador