Wedbush confia en l'èxit de l'iPhone 15 i millora la valoració d'Apple fins als 240 dòlars

Reitera el consell de 'sobreponderar' el valor

María Campillo
Bolsamania | 13 set, 2023 18:33 - Actualitzat: 18:33
ep los cuatro acabados del iphone 15 pro y el iphone 15 pro max
APPLE

Wedbush confia en l'èxit que tindrà l'iPhone 15 i, com a prova d'això, ha millorat el preu objectiu d'Apple fins als 240 dòlars per acció des dels 230 dòlars per títol anterior. Els estrategs de la companyia també han reiterat la seva recomanació de 'sobreponderar' el valor.

APPLE
228,870
  • 3,71%8,18
  • Max: 229,82
  • Min: 224,63
  • Volume: -
  • MM 200 : 195,77
02:00 20/09/24

"L'esdeveniment de llançament de l'iPhone 15 d'Apple va ser en general un esdeveniment impressionant que, al nostre parer, estableix les bases per a un important cicle d'actualització durant el proper any que sorprendrà Wall Street a l'alça", han assenyalat des de Wedbush.

Des de la companyia d'inversió també estimen que al mercat hi haurà aproximadament 85 milions d'iPhone i que fins i tot podrien acostar-se als 90 milions d'unitats de cara a la temporada nadalenca, "un important catalitzador" per a les vendes del nou dispositiu.

"La manca d'un augment de preu a l'iPhone Pro Max és una sorpresa, cosa que resultarà en un increment de 8 a 10 milions d'unitats a nivell mundial durant aquest cicle de llançament", han indicat els experts.

Pel que fa a la possible prohibició de l'ús de l'iPhone a la Xina (una informació desmentida per les autoritats del gegant asiàtic), a Wedbush creuen que són exagerades i consideren que es tracta d'"un advertiment molt limitat per part d'agències governamentals molt selectes que tindrà un impacte insignificant en el creixement d'Apple a la Xina durant el proper any”.

Tot i això, i encara que alerten que el llançament del telèfon intel·ligent Huawei i el nacionalisme xinès són riscos que cal tenir en compte (i ho han estat durant els últims cinc anys), "els nostres controls a la Xina continuen brindant-nos un alt nivell de confiança".

"Malgrat el fort soroll, Apple ha experimentat guanys massius de participació al mercat de telèfons intel·ligents de la Xina", han indicat, alhora que remarquen que, en aquest sentit, l'iPhone 15 li donarà un impuls a la companyia de la poma, que es veurà incrementat durant els propers 6 a 9 mesos.

"En general, amb el negoci de serveis tornant a un creixement de dos dígits als propers trimestres i un cicle d'actualització de l'iPhone 15 que demostrarà que els escèptics estan equivocats una vegada més, creiem que Apple és un èxit als nivells actuals", conclouen a Wedbush.

contador