Des dels anteriors 8,40 euros per títol, i reitera el consell de 'comprar'
Els experts de Deutsche Bank han elevat el preu objectiu de BBVA fins als 9,20 euros per acció des dels anteriors 8,40 euros per títol i han reiterat el consell de comprar.
"Sense núvols a l'horitzó encara", afirmen en explicar la seva visió positiva sobre el valor. Segons la seva valoració, BBVA "ha tornat a marcar el rumb per a un sòlid 2023, amb les xifres del primer trimestre oferint el millor ROT de la seva classe entre els bancs europeus (16,3% anualitzat), malgrat que el trimestre es va veure afectat per l'impost bancari" a Espanya.
"Encara més important", afegeixen, "aquest rendiment se segueix aconseguint a les principals geografies, Mèxic i Espanya, que mostren una fortalesa notable i brinden confiança en un rendiment superior addicional".
"D'altra banda", assenyalen, "els riscos semblen limitats, amb Turquia probablement reduint la seva contribució al futur i oferint una gran incertesa, però tenint una importància relativa baixa sobre l'estructura total del grup".
Per la seva banda, els negocis sud-americans "semblen menys rellevants, tot i que encara tenen sentit en l'estructura del banc. Com a resultat, sembla que el banc confia a augmentar els seus objectius a llarg termini als propers trimestres".
REITEREN 'COMPRAR' SOBRE SABADELL
A més, els analistes del banc germànic han reiterat el consell de comprar sobre Banc Sabadell, amb una valoració d'1,50 euros per acció.
"Els resultats del primer trimestre van tornar a superar les estimacions, cosa que suggereix que els temors sobre la seva exposició significativament més gran a les pimes que podrien debilitar-lo enfront dels seus parells a Espanya (o, almenys, marcar una gran diferència en la qualitat dels actius) probablement siguin exagerats", argumenten.
"Al contrari", indiquen, "el banc ha millorat lleument la seva guia per al marge net d'interessos i costos, deixant la porta oberta a provisions més baixes del que s'anticipava i a superar potencialment el seu objectiu de RoTE".
Com a factor negatiu, esmenten la filial britànica TSB, que "encara sembla ser l'anella més feble del grup, mostrant pocs senyals que pugui millorar la seva rendibilitat, cosa que novament genera dubtes sobre els beneficis potencials que Sabadell es desfaci de la unitat ".