Samsung guanya un 56% menys durant el segon trimestre

Per l'impacte negatiu del seu negoci de xips de memòria

Per

Bolsamania | 05 jul, 2019

Actualitzat : 14:52

Samsung ha anunciat que el seu benefici ha caigut un 56% durant el segon trimestre de l'any. La companyia sud-coreana assenyala una debilitat en el preu i la demanda dels xips de memòria com el principal culpable d'aquesta caiguda en guanys registrats.

"Els resultats són, de certa manera, millor del que anticipava el mercat, però hi ha alguna cosa estranya en les declaracions de la companyia", asseveren els analistes de CLSA.

"Si deixes de banda això, més enllà del negoci de semiconductors de l'empresa, que sí que va rendir per sobre del que s'esperava, l'àrea de telèfons intel·ligents sí que va caure més del projectat pel consens", postil·len. Després d'aquest anunci, les accions de Samsung han tancat la sessió en el Kospi amb caigudes de l'1,2%.

Cal recordar que durant el primer trimestre del 2019 el benefici de la tecnològica ja va caure un 60% tot i que els analistes com els de la companyia CLSA esperen que la fabricant es recuperi al llarg de la segona meitat de l'any. "Es deu simplement a l'estacionalitat", afirmen.

De cara a aquesta segona meitat de 2019, CLSA anticipa que els guanys de Samsung es recuperin al voltant del 18%. I tot, amb la preocupació per la relació comercial entre Corea del Sud i el Japó com a principal amenaça. El país nipó va anunciar dilluns restriccions a les importacions de material tecnològic sud-coreà.

Últimas noticias