La FDA aprova l'ús del tractament d'AstraZeneca amb anticossos Covid

Per a la prevenció a llarg termini del virus entre persones amb sistemes immunitaris debilitats

Per

Bolsamania | 09 des, 2021

L'Administració d'Aliments i Medicaments dels EUA (FDA) ha autoritzat el primer còctel d'anticossos injectables per a la prevenció a llarg termini de la Covid-19 entre persones amb sistemes immunitaris febles o antecedents d'efectes secundaris greus de les vacunes abans d'haver estat exposades al virus.

L'FDA ha emès una autorització d'emergència per al tractament d'anticossos d'AstraZeneca. Fins ara, aquests anticossos produïts al laboratori s'han autoritzat només com a tractament primerenc de la Covid-19 o com a teràpia preventiva.

El còctel d'anticossos, Evusheld, només està autoritzat per a adults i adolescents que no estan actualment infectats amb el nou coronavirus i no han estat exposats recentment a un individu infectat, va dir el regulador.

L'autorització de la teràpia marca un pas significatiu per a AstraZeneca, la vacuna de la qual contra la Covid, àmpliament utilitzada, encara no ha estat aprovada per les autoritats nord-americanes.

La teràpia d'AstraZeneca implica rebre injeccions preventives cada sis mesos. Segons un gran assaig clínic controlat amb placebo, el còctel és aproximadament un 83% efectiu per prevenir la malaltia simptomàtica durant aquest interval.

Últimas noticias